Tervetuloa Survival Instinct -roolipelin foorumille!

Survival Instinct, tai kotoisammin SURVI, on post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva suomalainen foorumiroolipeli, joka keskittyy eloonjääneiden selviytymistaisteluun elävien kuolleiden valtaamassa maailmassa. Pelitapahtumat käynnistyvät Philadelphian kaupungissa, Yhdysvalloissa, mistä hahmojen matka joko jatkuu tai ei jatku pelaajien ja hahmojen tekemien valintojen perusteella.

Perinteisen sosiaalisen vuoropelaamisen lisäksi SURVIssa on tarjolla ylläpitojohtoista juonellista tarinaa, jonka etenemistä tukevat niin ajoittaiset juonipäivitykset kuin säälimätön Kohtalon Kourakin. Kukapa ei haluaisi tiirikoimistaidon oppineista zombeista tai yllättäen kesken pakomatkan puhjenneesta autonrenkaasta lisäjännitystä hahmonsa elämään!

Peruspelaamisen ja juonivetoisen pelaamisen ohella käytämme myös betatestausvaiheessa olevaa Tutustu hahmoihin pelien kautta -metodia, joka on juuri sitä, miltä kuulostaa. Hahmoesittelyissä ei siis liittymisvaiheessa kuvailla muuta kuin hahmon ulkonäköä ja hahmosta välittyvää yleisvaikutelmaa - kaikki muu nimestä, iästä, taustasta, persoonasta ja mistä tahansa muusta on niin kanssapelaajien kuin muiden hahmojenkin selvitettävä pelaamisen kautta.

Tutustu kaikessa rauhassa infoihin ja sisältöihin ennen mahdollista liittymispäätöstä. Jos jokin askarruttaa, ylläpitoon saa helposti yhteyden vierasboardin kautta.

Ikärajoitus K16


  Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys

 1. PELISÄÄNNÖT
bondi
 Posted: Jul 3 2013, 06:43 PM
Lainaa
Group Icon

omatuntona bondi
PELISÄÄNNÖT

Kaikilta pelaajilta ja peliin liittymistä harkitsevilta odotetaan sääntöihin tutustumista. Hahmopyynnön lähettäminen katsotaan siis merkiksi siitä, että on lukenut ja sisäistänyt pelisäännöt. Yhteiset ohjenuorat on tarkoitettu paitsi yleisen viihtyvyyden myös pelien ja peliketjujen yhteneväisyyden takaamiseksi. Yksittäisistä sääntörikkomuksista seuraa huomautus, toistuvat rikkurit saavat varautua tunnusten poistamiseen ja IP-banneihin.

Suuremmista sääntömuutoksista ilmoitetaan aina erikseen. Mikäli jokin kohta askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä ylläpitoon.


KÄYTTÄYTYMINEN & YLEISTÄ
 • Pelin ikärajoitus on K16.

 • Hyvä käytös on avain onneen. Säästetään siis draama ja paha veri hahmojen välisiin pelitapahtumiin.

 • Avatarien on oltava kooltaan 200 x 300 pikseliä. Ei enempää, ei vähempää. Mikäli omat kuvankäsittelytaidot eivät riitä, pyydä apua ylläpidolta. Allekirjoituksissa tai muualla foorumilla käytetyt kuvat eivät saa ylittää 500 pikselin leveyttä.
PELAAMINEN
 • Pelaaminen tapahtuu yksikön kolmannen persoonan imperfektissä. Repliikit lihavoituina lainausmerkkien (") väliin. Ajatukset ja toisen hahmon repliikkien lainaukset kursiivilla. Pelivuorot liittymisjärjestyksen mukaan. Suositeltu minimisanamäärä on 250.

 • Peliketjun kuvaukseen (topic description) on merkittävä, mikäli kyseessä on yksinpeli tai sovittu peli.

 • Jokaisen peliketjun aloitusviestissä on ilmoitettava pelin otsikko, tapahtuma-aika ja -paikka sekä osallistuneet hahmot seuraavan mallin mukaisesti:

  Pelin otsikko tähän
  00. kuukautta 2013, tapahtumapaikka
  Hahmo A & Hahmo B

 • Peliketjun viimeisessä viestissä olisi hyvä mainita pelin päättymisestä. Vaihtoehtoisesti ketjun aloittaja voi lukottaa ketjun, jolloin ylläpito tietää siirtää pelin arkistoon.

 • Yksi hahmo saa olla mukana useammassa pelissä yhtä aikaa, mutta eri pelien tapahtumat eivät saa olla ajallisesti tai muulla tavoin ristiriidassa keskenään.
AKTIIVISUUS
 • Omiin käynnissä oleviin peleihin on suositeltavaa vastata vähintään kerran viikossa, ellei poissaoloilmoitusta ole annettu.

 • Yli kahden viikon selittämättömästä poissaolosta seuraa varoitus. Yli neljän viikon selittämättömästä poissaolosta seuraa toinen varoitus. Kahden kuukauden hiljaiselon jälkeen pelaajan kaikki tunnukset jäädytetään.
PM@
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Asetukset VastaaPikavastaus
Uusi ketju
Uusi äänestys 


 

Tämä on roolipeli. This is A Role-Playing Game.
Skin © Survival Instinct RP 2013