Tervetuloa Survival Instinct -roolipelin foorumille!

Survival Instinct, tai kotoisammin SURVI, on post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva suomalainen foorumiroolipeli, joka keskittyy eloonjääneiden selviytymistaisteluun elävien kuolleiden valtaamassa maailmassa. Pelitapahtumat käynnistyvät Philadelphian kaupungissa, Yhdysvalloissa, mistä hahmojen matka joko jatkuu tai ei jatku pelaajien ja hahmojen tekemien valintojen perusteella.

Perinteisen sosiaalisen vuoropelaamisen lisäksi SURVIssa on tarjolla ylläpitojohtoista juonellista tarinaa, jonka etenemistä tukevat niin ajoittaiset juonipäivitykset kuin säälimätön Kohtalon Kourakin. Kukapa ei haluaisi tiirikoimistaidon oppineista zombeista tai yllättäen kesken pakomatkan puhjenneesta autonrenkaasta lisäjännitystä hahmonsa elämään!

Peruspelaamisen ja juonivetoisen pelaamisen ohella käytämme myös betatestausvaiheessa olevaa Tutustu hahmoihin pelien kautta -metodia, joka on juuri sitä, miltä kuulostaa. Hahmoesittelyissä ei siis liittymisvaiheessa kuvailla muuta kuin hahmon ulkonäköä ja hahmosta välittyvää yleisvaikutelmaa - kaikki muu nimestä, iästä, taustasta, persoonasta ja mistä tahansa muusta on niin kanssapelaajien kuin muiden hahmojenkin selvitettävä pelaamisen kautta.

Tutustu kaikessa rauhassa infoihin ja sisältöihin ennen mahdollista liittymispäätöstä. Jos jokin askarruttaa, ylläpitoon saa helposti yhteyden vierasboardin kautta.

Ikärajoitus K16


  Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys

 HAKEMUSPOHJA
bondi
 Posted: Jul 16 2013, 05:09 PM
Lainaa
Group Icon

omatuntona bondi

Kutsumanimi500px leveä kuva
tai
245px leveä kuva x 2
tai
165px leveä kuva x 3
tai
120px leveä kuva x 4
tai
100px leveä kuva x 5

Tähän mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi koottuna tietoa hahmon ulkonäöstä ja tuntomerkeistä. Halutessa voi lisätä myös lyhyen katsauksen peruskäyttäytymiseen, ts. millainen ensivaikutelma hahmosta todennäköisesti välittyy. Älä kuitenkaan paljasta liikaa hahmon persoonasta. Ideana on, että niin muiden pelaajien kuin hahmojenkin on tutustuttava hahmoon ilman muita ennakkotietoja kuin mitä on pääteltävissä ulkoisesta habituksesta ja ensivaikutelmasta. Myöskään menneisyyden tai tulevaisuuden suunnitelmien kuvailemiselle ei tässä vaiheessa ole tarvetta, sillä nekin selvinnevät muille hahmoille ajan kanssa.

Varsinaiseen hahmoesittelyyn ei siis tule kirjoittaa kuin korkeintaan kaksi tiivistä kappaletta hahmon ulkoisesta habituksesta ja hänestä välittyvästä yleisvaikutelmasta. Laadi kuitenkin itsellesi mahdollisimman kattava character sheet hahmosi menneisyydestä, persoonasta, menneisyyden tapahtumien vaikutuksesta persoonaan, tulevaisuuden suunnitelmista, luonteenoikuista, vahvuuksista, heikkouksista, toiveista, peloista, salaisuuksista, ynnä muusta. Vaikka me muut joudummekin tutustumaan hahmoosi pelaamisen kautta, on Sinun itsesi kuitenkin syytä tuntea hänet mahdollisimman hyvin jo liittymisvaiheessa. Pelien edetessä voit postata hahmoesittelyketjun jatkoksi erillisen hahmokehitysviestin, jota sitten täydennät sitä mukaa, kun hahmostasi paljastuu uusia asioita. Pidä alkuperäinen aloitusviesti kuitenkin mahdollisimman tiiviinä ja ulkonäköön ja yleisvaikutelmaan keskittyneenä, vaikka tapahtumien edetessä sitä päivittäisitkin.


_________________________________________________________________________


CODE
[CENTER]
[font=impact][SIZE=20]Kutsumanimi[/SIZE][/font]

[IMG]kuvanosoite.jpg[/IMG]
[/CENTER][BLOCKQUOTE]
Teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti.

Teksti  teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti teksti.
[/BLOCKQUOTE]
PM@
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Asetukset Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys


 


 

Tämä on roolipeli. This is A Role-Playing Game.
Skin © Survival Instinct RP 2013