Tervetuloa Survival Instinct -roolipelin foorumille!

Survival Instinct, tai kotoisammin SURVI, on post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva suomalainen foorumiroolipeli, joka keskittyy eloonjääneiden selviytymistaisteluun elävien kuolleiden valtaamassa maailmassa. Pelitapahtumat käynnistyvät Philadelphian kaupungissa, Yhdysvalloissa, mistä hahmojen matka joko jatkuu tai ei jatku pelaajien ja hahmojen tekemien valintojen perusteella.

Perinteisen sosiaalisen vuoropelaamisen lisäksi SURVIssa on tarjolla ylläpitojohtoista juonellista tarinaa, jonka etenemistä tukevat niin ajoittaiset juonipäivitykset kuin säälimätön Kohtalon Kourakin. Kukapa ei haluaisi tiirikoimistaidon oppineista zombeista tai yllättäen kesken pakomatkan puhjenneesta autonrenkaasta lisäjännitystä hahmonsa elämään!

Peruspelaamisen ja juonivetoisen pelaamisen ohella käytämme myös betatestausvaiheessa olevaa Tutustu hahmoihin pelien kautta -metodia, joka on juuri sitä, miltä kuulostaa. Hahmoesittelyissä ei siis liittymisvaiheessa kuvailla muuta kuin hahmon ulkonäköä ja hahmosta välittyvää yleisvaikutelmaa - kaikki muu nimestä, iästä, taustasta, persoonasta ja mistä tahansa muusta on niin kanssapelaajien kuin muiden hahmojenkin selvitettävä pelaamisen kautta.

Tutustu kaikessa rauhassa infoihin ja sisältöihin ennen mahdollista liittymispäätöstä. Jos jokin askarruttaa, ylläpitoon saa helposti yhteyden vierasboardin kautta.

Ikärajoitus K16


  Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys

 UUDEN PELAAJAN OPAS
bondi
 Posted: Jul 16 2013, 05:34 PM
Lainaa
Group Icon

omatuntona bondi
UUDEN PELAAJAN OPAS


9.8. tehdyt lisäykset kirjoitettu turkoosilla

ENNEN LIITTYMISTÄ
Aivan alkajaisiksi on syytä tutustua huolella Olennainen informaatio -alueen tarjontaan. Kaikkea tietoa ei ole tarpeen opetella ulkoa, mutta ketjujen sisältöön perehtymällä saa jonkinlaisen yleiskuvan pelin maailmasta.
  Pelisäännöt: Tietoa pelin ikärajoituksesta sekä pelaamis- ja aktiivisuuskäytänteistä.
  Juoni: Kertoo pääpiirteittäin pelin idean ja asetelman.
  Kohtalon Koura: Takuukeino pelien jännityksen ja yllätyksellisyyden ylläpitämiseksi sekä juonen edistämiseksi.
  Miljöö: Lyhyt kuvaus pelin aloitusmaisemista ja tilanteesta.
  Zombiet: Kaikki, mitä tiedämme tai emme tiedä rakkaista epäkuolleista ystävistämme!
Ennen hahmon luomista kannattaa vilkaista jo mukana olevia hahmoja. Näin vältytään identtisten hahmojen laumalta. Kun olet edennyt luomisprosessissasi kuvien valitsemisvaiheeseen, tarkista myös varatut kuvat, sillä saman henkilön kuvat eivät voi olla yhtä aikaa käytössä kahdella eri hahmolla.

Älä myöskään unohda vilkaista etsintäkuulutuksia ja suunnitteluketjuja. Ehkäpä tuleva hahmosi voisi olla avuksi toisen pelaajan suunnitelmissa!


REKISTERÖITYMINEN
Jos olet tehnyt päätöksen liittyä peliin, aloita rekisteröitymällä omalla nimimerkilläsi (pelaajatunnus). Kun olet kehittänyt pienessä mielessäsi itsellesi sopivan hahmoidean, rekisteröi toinen tunnus hahmon etu/kutsumanimellä (hahmotunnus). Kirjaudu sisään pelaajatunnuksellasi, klikkaa "My controls" -> "Edit Sub-accounts" ja linkitä hahmotunnuksesi pelaajatunnukseesi. Kirjautumistietojesi yhteydessä pitäisi nyt olla "Switch account" -vaihtoehto, jonka avulla voit vaihtaa tunnukselta toiselle kirjautumatta välillä ulos!
  Pelaajatunnus: off-game, yksityisviestit
  Hahmotunnus: in-game, pelaaminen
(Tutoriaali alitunnusten käyttämiseen seuraavassa viestissä)

Varmista, että olet kirjautuneena hakemasi hahmon tunnuksella, ja siirry rekisteröitymisalueelle. Aloita uusi ketju, ja otsikoi se hahmosi kutsumanimellä (topic descriptioniin "nimimerkki | kuvissa oleva henkilö". Kopioi hakemuspohjan koodi, täytä, liitä viestiisi hakemallasi hahmolla kirjoitettu pelinäyte (vähintään 200 sanaa), lähetä, odota hyväksyntää.

Muistutan tässä kohtaa vielä kertaalleen, että 1) pelin suositusikäraja on K16, 2) suositussanamäärä on 250+, 3) pelin teema ja luonne eivät välttämättä sovellu aloittelevalle roolipelaajalle, ja 4) ylläpitäjä on kielioppinatsi.


HYVÄKSYNNÄN JÄLKEEN
Aloita ilmoittamalla hahmosi kuvat varattujen kuvien listalle. Jos mielessäsi on jo valmiita juoni-ideoita, luo oma juonitteluketjusi. Huomioi kuitenkin, että juonitteluketjun tulee sisältää enemmän ajatusta kuin "Moi, hahmoni X tarvitsee seuraa. Kaikkea saa ehdotella ;)".

Seuraavaksi on aika muokata profiiliasi. Avatarin vaihtaminen onnistuu klikkaamalla "My controls" -> "Edit Avatar Settings" (muista tarkistaa avatarin koko säännöistä). Allekirjoituksen muokkaaminen tapahtuu niin ikään oman kontrollipaneelin kautta, mutta avatarasetusten sijaan klikkaa "Edit Signature". Muiden viestiketjussa näkyvien profiilitietojen lisäämiseksi klikkaa "Edit Profile info".
  Bio: hahmoesittelyketjun osoite
  MP3: hahmon mahdollisen tunnusbiisin MP3-tiedoston osoite (esim. mp3skullin kautta tai muualle hostaamalla)
  Juonet: juonitteluketjusi osoite
  Pelaaja: oma nimimerkkisi
Muista myös käydä esittäytymässä muille pelaajille ja ottamassa osaa keskusteluun. Niin, ja tietenkin pelata!
PM@
^
bondi
 Posted: Aug 2 2013, 11:53 PM
Lainaa
Group Icon

omatuntona bondi
ALITUNNUSTUTORIAALI


Käydään vielä kertauksen vuoksi läpi, mihin tarkoitukseen kutakin tunnusta käytetään:
Pelaajatunnus
- yksityisviestit (eivät lainkaan käytössä hahmotunnuksilla)
- off-game

Hahmotunnus
- pelaaminen
- mahdolliset muut in-game-viestit


ALITUNNUSTEN KÄYTTÖÖNOTTO
1. Olethan rekisteröinyt tunnukset sekä omalla nimimerkilläsi että hahmosi nimellä?

2. Kirjaudu sisään pelaajatunnuksellasi. Valitse navigaatiopalkista 'My controls' -> 'Edit Sub-accounts'

user posted image

user posted image


3. Kirjoita 'Account username' -kohtaan hahmotunnuksen nimi ja 'Account password' -kohtaan kyseisen tunnuksen salasana.
esimerkiksi:

Account username: Hahmo A
Account password: *******

user posted image


4. Klikkaa 'Link This Account'

Tämän jälkeen ruutuun pitäisi ilmestyä viesti tunnusten onnistuneesta linkittämisestä, ja 'Edit Sub-accounts' -välilehdellä pitäisi olla listattuna kaikki päätunnuksen alaisuuteen linkitetyt käyttäjätilit. Toista kohdat 2-6 kaikkien hahmojen kohdalla.

Voit vaihtaa tunnusta helposti ja kätevästi ilman turhaa sisään- ja uloskirjautumista käyttämällä navigaatiopalkin 'Switch account' -toimintoa.

user posted image
PM@
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Asetukset Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys


 


 

Tämä on roolipeli. This is A Role-Playing Game.
Skin © Survival Instinct RP 2013