Tervetuloa Survival Instinct -roolipelin foorumille!

Survival Instinct, tai kotoisammin SURVI, on post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva suomalainen foorumiroolipeli, joka keskittyy eloonjääneiden selviytymistaisteluun elävien kuolleiden valtaamassa maailmassa. Pelitapahtumat käynnistyvät Philadelphian kaupungissa, Yhdysvalloissa, mistä hahmojen matka joko jatkuu tai ei jatku pelaajien ja hahmojen tekemien valintojen perusteella.

Perinteisen sosiaalisen vuoropelaamisen lisäksi SURVIssa on tarjolla ylläpitojohtoista juonellista tarinaa, jonka etenemistä tukevat niin ajoittaiset juonipäivitykset kuin säälimätön Kohtalon Kourakin. Kukapa ei haluaisi tiirikoimistaidon oppineista zombeista tai yllättäen kesken pakomatkan puhjenneesta autonrenkaasta lisäjännitystä hahmonsa elämään!

Peruspelaamisen ja juonivetoisen pelaamisen ohella käytämme myös betatestausvaiheessa olevaa Tutustu hahmoihin pelien kautta -metodia, joka on juuri sitä, miltä kuulostaa. Hahmoesittelyissä ei siis liittymisvaiheessa kuvailla muuta kuin hahmon ulkonäköä ja hahmosta välittyvää yleisvaikutelmaa - kaikki muu nimestä, iästä, taustasta, persoonasta ja mistä tahansa muusta on niin kanssapelaajien kuin muiden hahmojenkin selvitettävä pelaamisen kautta.

Tutustu kaikessa rauhassa infoihin ja sisältöihin ennen mahdollista liittymispäätöstä. Jos jokin askarruttaa, ylläpitoon saa helposti yhteyden vierasboardin kautta.

Ikärajoitus K16


  Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys

 2. JUONI
bondi
 Posted: Jul 4 2013, 12:59 PM
Lainaa
Group Icon

omatuntona bondi
JUONI

Vuosi 2013 alkoi Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa kuin mikä tahansa vuosi. Kukaan ei osannut odottaa ennen vuoden päättymistä koko maailmaa kohtaavaa tragediaa.

Kukaan ei tiedä tarkalleen, mistä ja miten kaikki sai alkunsa. Se on kuitenkin varmaa, että syksyyn mennessä hallitus oli kaatunut, tietoliikenneyhteydet katkenneet ja yhteiskunta romahtanut. Kaiken tämän aiheutti mystinen virus, joka täysin odottamatta pyyhkäisi koko kansakunnan ylitse.

Se alkoi yksittäisten ihmisten sairastumisena. Kuin tyhjästä noussut korkea kuume, joka kulutti uhrinsa loppuun muutamassa päivässä. Maailman johtavat tiedemiehetkään eivät kyenneet selittämään kulovalkean tavoin leviävän taudin syntyä ja nopeaa etenemistä, puhumattakaan parannuskeinon kehittämisestä. Kansan keskuudessa liikkui huhuja armeijan epäonnistuneista bioasekokeiluista, mutta sen enempää puolesta kuin vastaankaan olevaa virallista tietoa ei koskaan saatu.

Epidemian ensimmäinen aalto vaati tuhansittain uhreja: nuoria, vanhoja, terveitä, sairaita, miehiä, naisia. Pahin oli monien mielestä jo nähty, kun uusia tartuntoja ilmeni kesän aikana vain murto-osa aiemmasta. Todellinen kauhu oli kuitenkin vasta tuloillaan. Mystiseen virukseen menehtyneet alkoivat nimittäin aikanaan palata takaisin elävien kirjoihin - tai no, elävien kuolleiden kirjoihin - eivätkä todellakaan olleet rauhan asialla.

Järkensä menettäneiden kävelevien vainajien ainoa funktio vaikuttaa olevan pohjattoman nälkänsä tyydyttäminen. Ravinnoksi kelpaa ainoastaan raaka liha - ihmisen tai eläimen, kuolleet eivät nirsoile.

Harvojen eloonjääneiden on vaikea ylläpitää toivoa paremmasta huomisesta, kun 90 prosenttia väestöstä on joko kuollut tai epäkuollut. Osa selviytyjistä pitäytyy tiukasti yksinäisen suden taktiikassa siinä missä toiset hakeutuvat ryhmän suojaan. Mikä on Sinun selviytymisstrategiasi?

__________________________________________________


Pelitapahtumat alkavat syyskuusta 2013, noin kaksi kuukautta epidemian iskemisen jälkeen. Aloitustilanne sijoittuu Philadelphian kaupunkiin, jossa eloonjääneet taistelevat selviytymisestään joko yksin tai yhdessä.

Juonen eteneminen on kytköksissä pelaajien ja hahmojen valintoihin. Tapahtumien kulkuun vaikuttaa myös Kohtalon Koura, joka tarvittaessa jättää erilaisia vihjeitä tai tiedonjyväsiä hahmojen matkan varrelle. Koura saattaa myös ilman ennakkovaroitusta lähettää yksityisviestitse tietoa, joka on vain tietyn hahmon tiedossa, jolloin jää hahmon (ja pelaajan) omatunnon päätettäväksi, jakaako hahmo tietoa muiden hahmojen kanssa, ja mitä tiedon jakamisesta tai jakamattomuudesta mahdollisesti seuraa.

Niin ikään lisäjännitystä tuomassa ovat epäsäännöllisin väliajoin tapahtuvat Juonipäivitykset. Osa juonipäivityksistä toteutetaan ylläpidon yksinvaltiuden nojalla, mutta tarkoituksena on antaa myös pelaajille mahdollisuus vaikuttaa pelin etenemiseen esimerkiksi äänestämisen muodossa - tällöin on pelaajien valinnoista kiinni saavatako hahmot helpotusta elämäänsä varustelöydön muodossa vai oppivatko zombiet kenties tiirikoimaan lukkoja.

__________________________________________________


Peli on saanut vaikutteita lukuisista eri zombie apocalypse -teemaisista elokuvista, tv-sarjoista, kirjallisuudesta ja peleistä. Tärkeimpinä inspiraation lähteinä mainittakoon elokuvat Dawn of the Dead ja 28 Days Later, PC-pelit Left 4 Dead ja Telltale Gamesin The Walking Dead (erityisesti hahmojen valintojen vaikutus juonen etenemiseen), sekä The Walking Dead -sarjakuvat ja tv-sarja.
PM@
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Asetukset VastaaPikavastaus
Uusi ketju
Uusi äänestys 


 

Tämä on roolipeli. This is A Role-Playing Game.
Skin © Survival Instinct RP 2013