Tervetuloa Survival Instinct -roolipelin foorumille!

Survival Instinct, tai kotoisammin SURVI, on post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva suomalainen foorumiroolipeli, joka keskittyy eloonjääneiden selviytymistaisteluun elävien kuolleiden valtaamassa maailmassa. Pelitapahtumat käynnistyvät Philadelphian kaupungissa, Yhdysvalloissa, mistä hahmojen matka joko jatkuu tai ei jatku pelaajien ja hahmojen tekemien valintojen perusteella.

Perinteisen sosiaalisen vuoropelaamisen lisäksi SURVIssa on tarjolla ylläpitojohtoista juonellista tarinaa, jonka etenemistä tukevat niin ajoittaiset juonipäivitykset kuin säälimätön Kohtalon Kourakin. Kukapa ei haluaisi tiirikoimistaidon oppineista zombeista tai yllättäen kesken pakomatkan puhjenneesta autonrenkaasta lisäjännitystä hahmonsa elämään!

Peruspelaamisen ja juonivetoisen pelaamisen ohella käytämme myös betatestausvaiheessa olevaa Tutustu hahmoihin pelien kautta -metodia, joka on juuri sitä, miltä kuulostaa. Hahmoesittelyissä ei siis liittymisvaiheessa kuvailla muuta kuin hahmon ulkonäköä ja hahmosta välittyvää yleisvaikutelmaa - kaikki muu nimestä, iästä, taustasta, persoonasta ja mistä tahansa muusta on niin kanssapelaajien kuin muiden hahmojenkin selvitettävä pelaamisen kautta.

Tutustu kaikessa rauhassa infoihin ja sisältöihin ennen mahdollista liittymispäätöstä. Jos jokin askarruttaa, ylläpitoon saa helposti yhteyden vierasboardin kautta.

Ikärajoitus K16


  Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys

 3. KOHTALON KOURA
bondi
 Posted: Jul 4 2013, 10:07 PM
Lainaa
Group Icon

omatuntona bondi
KOHTALON KOURA

Kohtalon koura on ylläpidon keino tuoda lisäsäväystä hahmojen elämään. Kyseessä on erillinen vain ylläpidon käytettävissä oleva tunnus, jonka välityksellä voidaan luoda odottamattomia tilanteita tavallisen pelaamisen lomaan. Kohtalon koura saattaa satunnaisten tapahtumien lisäksi asettaa hahmojen tielle erilaisia esteitä, pulmia, palkintoja, tiedonjyväsiä, vaaratilanteita ja uusia kohtaamisia - niin ystävien kuin vihollistenkin kanssa.

Kaiken kaikkiaan Kohtalon kouran idea on pitää pelaajat varpaillaan ja tuoda häivähdys realismia sekä tiettyä ennalta-arvaamattomuutta pelitilanteisiin. Käytännössä Koura-tunnuksella kirjoitettu vuoro voi siis ilmestyä milloin ja mihin ketjuun tahansa.

Suositeltavaa reagointitapa on ottaa Kouran luoma tilanne mukaan omaan peliin, mutta halutessa Kouran peliin puuttumisen voi myös jättää huomiomatta. Mikäli et missään nimessä halua Kouraa vierailemaan peliketjussasi (esim. etukäteen suunnitellut pelit), ilmoita siitä aloitusviestissä. Palvelu pelaa myös toisinpäin: Kouran kynäilemää satunnaista tapahtumaa voi myös erikseen pyytää piristämään nuupahtanutta peliä tai tuomaan lisäjännitystä elämään.

Koura tulee todennäköisimmin toimimaan lähinnä juonen edistämistarkoituksissa. Odotettavissa on siis ainakin juonen kannalta oleellisten uusien tietojen, löytöjen ja tapahtumien pudottelua ennaltamäärittelemättömin väliajoin. Lisäksi Kouraa lienee mahdollista nähdä elvyttämässä epäaktiivisia ketjuja.

Mikäli jotakuta kiinnostaa kirjoitella Koura-postauksia toisten peliketjuihin, ottakoon hän yhteyttä ylläpitoon.

PS. Älä ylläty, jos Koura lähettää sinulle yksityisviestitse juonikehityksen kannalta oleellisia tiedonjyväsiä tai toimintaehdotuksia...
PM@
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Asetukset VastaaPikavastaus
Uusi ketju
Uusi äänestys 


 

Tämä on roolipeli. This is A Role-Playing Game.
Skin © Survival Instinct RP 2013