Tervetuloa Survival Instinct -roolipelin foorumille!

Survival Instinct, tai kotoisammin SURVI, on post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva suomalainen foorumiroolipeli, joka keskittyy eloonjääneiden selviytymistaisteluun elävien kuolleiden valtaamassa maailmassa. Pelitapahtumat käynnistyvät Philadelphian kaupungissa, Yhdysvalloissa, mistä hahmojen matka joko jatkuu tai ei jatku pelaajien ja hahmojen tekemien valintojen perusteella.

Perinteisen sosiaalisen vuoropelaamisen lisäksi SURVIssa on tarjolla ylläpitojohtoista juonellista tarinaa, jonka etenemistä tukevat niin ajoittaiset juonipäivitykset kuin säälimätön Kohtalon Kourakin. Kukapa ei haluaisi tiirikoimistaidon oppineista zombeista tai yllättäen kesken pakomatkan puhjenneesta autonrenkaasta lisäjännitystä hahmonsa elämään!

Peruspelaamisen ja juonivetoisen pelaamisen ohella käytämme myös betatestausvaiheessa olevaa Tutustu hahmoihin pelien kautta -metodia, joka on juuri sitä, miltä kuulostaa. Hahmoesittelyissä ei siis liittymisvaiheessa kuvailla muuta kuin hahmon ulkonäköä ja hahmosta välittyvää yleisvaikutelmaa - kaikki muu nimestä, iästä, taustasta, persoonasta ja mistä tahansa muusta on niin kanssapelaajien kuin muiden hahmojenkin selvitettävä pelaamisen kautta.

Tutustu kaikessa rauhassa infoihin ja sisältöihin ennen mahdollista liittymispäätöstä. Jos jokin askarruttaa, ylläpitoon saa helposti yhteyden vierasboardin kautta.

Ikärajoitus K16


  Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys

 5. ZOMBIET
bondi
 Posted: Jul 16 2013, 03:18 PM
Lainaa
Group Icon

omatuntona bondi
ZOMBIET

Tämän ketjun tiedot tulevat täydentymään ja päivittymään pelin edetessä - sitä mukaa, kun hahmot saavat lisää tietoa ja tekevät uusia havaintoja.

Mitä tällä hetkellä sitten tiedetään tai ei tiedetä?
  • Kukaan ei tiedä, mistä vainajien heräämiseen johtanut tautiepidemia sai alkunsa.

  • Purema aiheuttaa tartunnan. Muutaman tunnin sisällä purema ja sen ympäristö tulehtuu. Vuorokauden sisällä purruksi tulemisesta uhrille nousee korkea kuume, joka kuluttaa uhrinsa loppuun, kunnes tämän sydän pysähtyy. Tämän vaiheen aikana uhri kärsii kovien kipujen lisäksi mahdollisesti myös hallusinaatioista. Kuumevaihe kestää muutamasta tunnista pariin päivään riippuen uhrin puremaa edeltäneestä fyysisestä kunnosta ja terveydentilasta.

  • Ei ole tiedossa, onko tartunta mahdollista verikontaktista tai pisaratartuntana.

  • Kuolleista herääminen voi tapahtua millä hetkellä hyvänsä: minuuttien sisällä sydämen pysähtymisestä tai muutamassa tunnissa, mutta kuitenkin alle vuorokauden sisään.

  • Heränneet vainajat vaikuttavat menettäneen kaiken järjellisen aivotoimintansa, eivätkä ilmeisesti tunne kipua tai väsymystä. Ne käyttäytyvät aina aggressiivisesti ihmisiä ja eläimiä - kaikkea elävää - kohtaan. Elävien kuolleiden ainoana päämääränä vaikuttaa olevan syöminen, eivätkä ne kelpuuta evääkseen kuin tuoretta lihaa - ihmisen, eläimen, elävän, hiljattain kuolleen.

  • Kovat äänet ja kirkkaat valot houkuttelevat vainajia puoleensa.

  • Kuolleiden toimintakyky (nopeus ja fyysinen voima) vaikuttaisivat heikkenevän sitä enemmän, mitä kauemmin kuolemasta on kulunut. Vastikään reanimoitunut ruumis on käytännössä yhtä nopea ja voimakas kuin on ollut eläessäänkin, kun taas pidempään kuolleena ollut yksilö liikkuu jo varsin hitaasti, eikä kykene raivaamaan tieltään kovin suuria esteitä.

  • Tiettävästi pään irrottaminen estää zombien muuta ruumista toimimasta, mutta ei estä päätä puremasta, mikäli leuat ovat vielä paikallaan. Aivojen tuhoaminen sen sijaan vaikuttaisi pysäyttävän vainajan lopullisesti.
PM@
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Asetukset VastaaPikavastaus
Uusi ketju
Uusi äänestys 


 

Tämä on roolipeli. This is A Role-Playing Game.
Skin © Survival Instinct RP 2013