Tervetuloa Survival Instinct -roolipelin foorumille!

Survival Instinct, tai kotoisammin SURVI, on post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva suomalainen foorumiroolipeli, joka keskittyy eloonjääneiden selviytymistaisteluun elävien kuolleiden valtaamassa maailmassa. Pelitapahtumat käynnistyvät Philadelphian kaupungissa, Yhdysvalloissa, mistä hahmojen matka joko jatkuu tai ei jatku pelaajien ja hahmojen tekemien valintojen perusteella.

Perinteisen sosiaalisen vuoropelaamisen lisäksi SURVIssa on tarjolla ylläpitojohtoista juonellista tarinaa, jonka etenemistä tukevat niin ajoittaiset juonipäivitykset kuin säälimätön Kohtalon Kourakin. Kukapa ei haluaisi tiirikoimistaidon oppineista zombeista tai yllättäen kesken pakomatkan puhjenneesta autonrenkaasta lisäjännitystä hahmonsa elämään!

Peruspelaamisen ja juonivetoisen pelaamisen ohella käytämme myös betatestausvaiheessa olevaa Tutustu hahmoihin pelien kautta -metodia, joka on juuri sitä, miltä kuulostaa. Hahmoesittelyissä ei siis liittymisvaiheessa kuvailla muuta kuin hahmon ulkonäköä ja hahmosta välittyvää yleisvaikutelmaa - kaikki muu nimestä, iästä, taustasta, persoonasta ja mistä tahansa muusta on niin kanssapelaajien kuin muiden hahmojenkin selvitettävä pelaamisen kautta.

Tutustu kaikessa rauhassa infoihin ja sisältöihin ennen mahdollista liittymispäätöstä. Jos jokin askarruttaa, ylläpitoon saa helposti yhteyden vierasboardin kautta.

Ikärajoitus K16


  Vastaa
Uusi ketju
Uusi äänestys

 4. MILJÖÖ
bondi
 Posted: Jul 16 2013, 03:33 PM
Lainaa
Group Icon

omatuntona bondi
MILJÖÖ

Survival Instinctin pelitapahtumat sijoittuvat aloitusvaiheessa Yhdysvaltain Pennsylvanian osavaltioon, Philadelphian kaupunkiin. Muiden maailman kaupunkien tapaan Philadelphiakin on tätä nykyä pääasiassa autioita katuja, tyhjiä rakennuksia ja hylättyjen autojen tukkimia valtateitä. Yli 90 prosenttia maan väestöstä on joko kuollut tai epäkuollut, joten eloonjääneiden löytäminen ei ole mikään yksinkertainen tehtävä.

user posted image


Katukuva koostuu valtaosin mätääntyvistä ruumiista - niin ensi kertaa kuolleista kuin lopullisesti pysäytetyistä zombieistakin - ja autioituneista rakennuksista. Eniten ruumiita on entisillä tiheään asutuilla alueilla ja julkisilla paikoilla. Mitä kauemmaksi asutuskeskuksista pääsee, sitä harvemmaksi ruumisröykkiöt käyvät.

Vesi- ja sähkövoimaloiden työntekijät ovat joko kuolleet tai paenneet. Osa voimaloista pyörii vielä itsekseen, mutta lakkaavat aikanaan toimimasta ilman ylläpitäjiään. Ei siis ole täysin mahdotonta, että joissain rakennuksissa on vielä toimivat sähköt tai juokseva vesi. Suurin osa kaupoista ja muista liikkeistä on jo ryövätty tyhjäksi, mutta satunnaisia löytöjä voi tehdä niin hylätyistä liiketiloista kuin kodeistakin.
PM@
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Asetukset VastaaPikavastaus
Uusi ketju
Uusi äänestys 


 

Tämä on roolipeli. This is A Role-Playing Game.
Skin © Survival Instinct RP 2013